Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline fastmax
Free Member
Posts: 16
Posted on: November 29, 2017, 11:04:42 AM

I have a problem when sending the subscription form, the modules remains with the word "adding email address" and nothing else happens.
The address is not added in Mailchimp.

The url is: www.pianetacapello.it
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: November 30, 2017, 11:30:18 AM

Hello,

I see the issue, very strange. Can you PM me FTP and Joomla login details so I can take a look at this for you?

Thanks,
Logged

Offline fastmax
Free Member
Posts: 16
Posted on: December 01, 2017, 05:11:56 AM

I did it
Logged

Offline fastmax
Free Member
Posts: 16
Posted on: December 11, 2017, 04:59:50 AM

Hello,

I see the issue, very strange. Can you PM me FTP and Joomla login details so I can take a look at this for you?

Thanks,

hi, could you check it?
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: December 11, 2017, 02:00:36 PM

Hello,

I'm sorry for the delay in getting back to you. We did check this out. Our developer is saying to try and generate a new API key and then use that. Apparently sometimes issues with older ones? I'm not sure but if this doesn't work please let me know.
Logged

Offline fastmax
Free Member
Posts: 16
Posted on: December 14, 2017, 10:38:31 AM

I did it but unfortunately it does not work yet...
any ideas?
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: December 14, 2017, 12:48:56 PM

Hmm ok. I will need your MailChimp login to dig into this further then. If you can PM me this info I can get it working for you.  Thanks
Logged

Offline KlintWeb
Free Member
Posts: 253
Posted on: December 19, 2017, 02:33:49 AM

Hmm ok. I will need your MailChimp login to dig into this further then. If you can PM me this info I can get it working for you.  Thanks

I had the same problem a few days ago

I tried with a new install, but it did not help

When I added the raw HTML code and Java Scripts from MailChimp in a modul, it worked well
« Last Edit: December 22, 2017, 04:18:44 PM by KlintWeb »
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: December 19, 2017, 11:00:08 AM

We have also updated the downloads just yesterday again. This should fix any issues with the module not working.
Logged

Offline KlintWeb
Free Member
Posts: 253
Posted on: December 21, 2017, 01:14:08 AM

We have also updated the downloads just yesterday again. This should fix any issues with the module not working.

Sorry, but it's still the same
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: December 21, 2017, 11:07:55 AM

If you PM me FTP and Joomla login details I can take a look for you.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.028 seconds with 20 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.