Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline osher
Free Member
Posts: 69
Posted on: January 06, 2018, 06:14:56 PM

Hi

 After the update, Joomla version the main menu was gone so I tried to install Shape5 Vertex Framework Updater component and all site disappeared.and to solve that I had to restore the site 4 months ago and lost lots of info. how can I update Joomla without damage my site again?

what can be done to fix that?

www.mishpateam.co.il

Thanks
« Last Edit: January 07, 2018, 04:44:09 PM by osher »
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: January 08, 2018, 11:13:02 AM

Hello,

The component won't destroy your site. It only updates the template files. If you need assistance updating please PM me Joomla and FTP login details and I can get it updated for you.

Thanks,
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: June 05, 2018, 12:59:35 PM

Ok, I just installed the Vertex component, clicked update and now its up to date.
Logged

Offline osher
Free Member
Posts: 69
Posted on: June 06, 2018, 05:29:49 AM

the site is not working at all now. did you saw that??? what have you done?
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: June 06, 2018, 11:08:29 AM

I just updated Vertex that is all. Does your site have some sort of server cache enabled? Perhaps this is why the front end loaded fine for me after the update.

Right now I swapped to the Beez3 template in the admin and still the front end doesn't show. So either its not template related or you have cache enabled. If you do have server cache enabled, please disable it so I can debug the issue.

Thanks
Logged

Offline osher
Free Member
Posts: 69
Posted on: June 11, 2018, 08:38:20 AM

I just updated Vertex that is all. Does your site have some sort of server cache enabled? Perhaps this is why the front end loaded fine for me after the update.

Right now I swapped to the Beez3 template in the admin and still the front end doesn't show. So either its not template related or you have cache enabled. If you do have server cache enabled, please disable it so I can debug the issue.

Thanks

hi
i had to upload old files in order the site to be back online - this why i told you i cant update my site vertax version and joomla as well without damge the site - what can be done? its a real problem this vertax
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: June 11, 2018, 11:01:41 AM

I have to dig into the issue to see what is going on. I needed to know if there was any cache enabled as switching to a default template still didn't work. A vertex update only affects the Vertex template so updating it would not affect another template. Thus switching to it, the site should load fine but it didn't for me. We are on the road to debugging the issue and this is the first step I needed to take.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.021 seconds with 20 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.