Forum Support

Shape 5
April 21, 2021, 04:53:42 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: shape5 masonary on latest news not work  (Read 727 times)
jaketelles
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 8



« on: January 27, 2018, 08:44:27 AM »

https://www.egamea.com/ this is my site shape5 masonary module to show latest news with intro text not works. please help .. https://www.egamea.com/administrator/index.php?option=com_modules&view=module&layout=edit&id=921 here is module user/pass (please confirm so i can send private)  i am using game world template and it is using home page bottom area ..
Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #1 on: January 29, 2018, 08:39:02 AM »

Hello,

Can you please be more specific, what is not working? Are there are errors showing, are no articles showing? All you need to do is set the article category in the backend of the module for those articles to show. Your site is also asking for a login, so I can't view it.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
jaketelles
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 8



« Reply #2 on: January 29, 2018, 03:28:00 PM »

I just send you my admin detail over private message system. pls check
Logged
jaketelles
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 8



« Reply #3 on: January 29, 2018, 03:35:04 PM »

here attached both screen short you can check for better explain for module S5 Masonry https://www.egamea.com/administrator/index.php?option=com_modules&view=module&layout=edit&id=921 and module is set for home bottom
Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #4 on: January 30, 2018, 08:22:49 AM »

Hello,

I just tested your intro text and it is working fine, I am able to toggle it on and off and that is reflected on the front of the site. The problem comes in when intro text is set to be shown, then the layout goes wrong. That could be caused by a few issues:

1. Do you have intro text setup for all of those articles?
2. In the text of one or more than of those articles there is something wrong with the html it's outputting. ie: a missing closing tag in your content. Try replacing the intro text of each article with plain dummy text with no html markup to determine if that's the issue. If the articles load with plain text then you know you have an html issue in one of your articles. Any kind of closing issue in html can cause layout issues like this.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
jaketelles
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 8



« Reply #5 on: January 30, 2018, 10:38:43 AM »

thanks you are right it has resolved now. I found some unnecessary tags those are not within template may be copied from others sites as a result it was broken down somehow.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.