Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline profeerick
Free Member
Posts: 34
Posted on: February 14, 2018, 09:41:30 AM

Sorry the main menu does not work for me. My page is www.profeerick.com. I appreciate your help.
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: February 15, 2018, 08:30:37 AM

Hello,

You need to upgrade to Vertex 4.2:

https://www.shape5.com/blog/Menu-Disappears-After-Upgrade-to-Joomla-3.8.html
Logged

Offline profeerick
Free Member
Posts: 34
Posted on: February 15, 2018, 01:57:41 PM

Thank you very much
Logged

Offline baeprod
Free Member
Posts: 33
Posted on: March 31, 2018, 07:49:31 AM

I have Vertex 4.2.0 (installed it when it first came available) and just noticed that the main menu stopped working correctly; sub-menus will no longer display, just the primary menu.

Using Joomla 3.8.6 with the Helion template (which I've used for over four years).
Also using PHP Version 7.0.28.

www.drummercafe.com

I will continue to investigate on my own to see if I can resolve it... then will report back.
« Last Edit: March 31, 2018, 08:01:55 AM by baeprod »
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: April 03, 2018, 07:38:33 AM

Hello,

I am not seeing any issues with your menu and the sub menus are all opening just fine for me. I would suggest checking on another machine or browser.
Logged

Offline baeprod
Free Member
Posts: 33
Posted on: April 03, 2018, 07:48:29 AM

Hello,

I am not seeing any issues with your menu and the sub menus are all opening just fine for me. I would suggest checking on another machine or browser.

I was just working on this and didn't get back quick enough to say that the issues I'm having is only with the most recent Chrome browser.
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: April 04, 2018, 07:08:15 AM

Hello,

I am checking on the latest version of Chrome and I see no issues there either. Again, I would suggest checking on a second machine.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.02 seconds with 21 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.