Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline wycowboy
Free Member
Posts: 115
Posted on: February 19, 2018, 09:08:45 AM

I am trying to increase the boxes to 4. Currently they show 3. Any suggestions on how to show 4 boxes? see image - This is for the Masonary Module NOT for Tab Show Module
  See updated image for clarification
« Last Edit: February 19, 2018, 10:44:13 AM by wycowboy »
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: February 19, 2018, 12:50:04 PM

Hello,

You can set the width for the masonry items in the admin to 25% to get 4 per row
Logged

Offline wycowboy
Free Member
Posts: 115
Posted on: February 19, 2018, 02:21:57 PM

I assume you are referring to the Masonary Module when you say Masonary admin?

I've been trying to find this setting but unable to find it.  can you hold my paw and give more info where I could find that setting?
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: February 20, 2018, 12:32:47 PM

Hold your paw, hahaha Smiley

Please see my attached.
Logged

Offline wycowboy
Free Member
Posts: 115
Posted on: February 20, 2018, 01:12:42 PM

I am either blind or a total idiot... I cannot find what you are referring to. The grizzly is getting anxious... Smiley

see attached for my screen shot of the admin for masonry module - as you can see, there is no option in the masonry module admin -   is it elsewhere?
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: February 21, 2018, 11:37:35 AM

Oh ok you probably just have an old version of the module then. If you uninstall and reinstall with a fresh download you will have the option.

https://www.shape5.com/component/option,com_docman/Itemid,96/task,cat_view/gid,287/
Logged

Offline wycowboy
Free Member
Posts: 115
Posted on: February 21, 2018, 03:52:50 PM

still not working... I sent pm with login credentials to Jonah...
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: February 22, 2018, 11:59:58 AM

Ok just remove the following. It looks like we added this in before we did add it to the module itself:

Code:
#s5_masondisplay_container .item {
    width: 33.33% !important;
}

template.css line 2797
Logged

Offline wycowboy
Free Member
Posts: 115
Posted on: February 22, 2018, 02:32:26 PM

that fixed it... Smiley  thxs
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.025 seconds with 22 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.