Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline gregorio
Free Member
Posts: 24

Hi am not a developer by any means,  I just trying to get a site going and have spent a lot of time trying to figure-out things on my own, please help.

I am trying to have the s5 image slider on my main articles and after dealing with a bunch of other issues I got it to work only as described above.

only one slide is showing (and two intro text?)
in the module I have set the heigth 225  and width 1125,   (my images are 225 x 225 )

I even put some custom scs in the code but still nothing changed.

this is my url (please let me know asap to take the site offline)

http://themwhr.com/index.php/2012-04-10-18-56-53

this the modified code added to the article

<p style="text-align: center, width: 1125px !important; height: auto; margin-right: 29px !important;">{loadmodule mod_s5_imageslide,S5 Image Slide Carpentry} </p>
<p style="text-align: center;"> </p>

and this is how I inserted the module in my article

{loadmodule mod_s5_imageslide,S5 Image Slide Carpentry}


 
Thank you so much in advance

Greg




 
« Last Edit: February 19, 2018, 10:50:04 AM by gregorio »
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW

Hey Greg,

I'm not sure what you mean by only one slide is showing? I see a bunch of the images rotating through. Also not sure what you mean on intro text? If you are trying to add 2 copies of the module in one article this will not work. Only 1 copy can work per page. If you want something with similar effects but allows for multiple on a page I'd recommend using our S5 Tab show module.
Logged

Offline gregorio
Free Member
Posts: 24

Hi Jonahh,

What I mean by only one image showing "at a time" as you can see there is only one image displayed at any given time.  I chose this module because I liked the way it look in its demo page (see attached pic) which is, several pics showing at the same time and, as I hope, "sliding" to one side and other pics coming into view. Since the demo site doesn't  show the slider in action (only an image of it) now I am not sure what to think about this image slider.

as per the intro text, in the module settings configuration there is a field that says "Pre Text"  sorry I called it "intro text", y typed there:

Some examples, take a look...
That text is showing twice, ones on the top of the image and again at the bottom of the image

I am not trying to have two copies of the module in the same article but I made a copy of the module before I started working on it.

I hope this helps you






Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW

Oh ok, there are 2 modes for the modules. Image and then module. The screenshot you are showing is depicting the module mode where you publish images to a custom HTML module which then gets assigned to the positions "imageslide_1, imageslide_2, etc"
Logged

Offline gregorio
Free Member
Posts: 24

Right, I have the module setting to "Image", I I select "module" nothing comes up except the pre text.
By trying to find unswears on my own,  I found that that is/was a common issue for other users.
I very much like this module because among other thins, I could  assign links to the images unlike with s5 tab show.
Is there any other information about my settings that may help you? 
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW

Did you publish modules to:

Quote
custom HTML module which then gets assigned to the positions "imageslide_1, imageslide_2, etc"

nothing will show unless you have modules assigned to these positions
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.016 seconds with 20 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.