Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline sanelson
Free Member
Posts: 36
Posted on: April 19, 2018, 02:30:39 PM

First, I love this template. Very nicely designed.

There are some demo articles where the S5 Map It with Google map doesn't display at the bottom (e.g. Google Fonts Enabled). What you get is "Oops! Something went wrong. This page didn't load Google Maps correctly. See the JavaScript console for technical details." I've compared its article settings with articles where it does display (e.g. Stock Photography) and I cannot find a reason for the difference. The module itself is set to display in all articles.

I can be going in and out of articles and all is fine. Then one time I'll notice that the map no longer displays.

Currently, the website is being developed in Wampserver64, so you won't be able look at it just yet.

Any thoughts?
« Last Edit: April 19, 2018, 03:42:56 PM by sanelson »
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW

Hello,

The Oops Something Went Wrong error means your Google API Key is not setup right. Did you apply your own Google Key in the backend of the module? Sometimes it doesn't work well on localhost, since the key is designated to a specific domain. There are instructions for that here:

https://www.shape5.com/component/option,com_smf/Itemid,75/topic,44841.0/
Logged

Offline sanelson
Free Member
Posts: 36

You're right about localhost. Late last week, I migrated the nearly finished website to its live server, and the Google map module began to display properly in all articles.

WampServer64 works so well, I sometimes forget that not everything will work properly inside that sandbox environment.

Thanks for the advice.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.02 seconds with 20 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.