Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline kflavel01
Free Member
Posts: 83

When viewing the slider (specifically on Android, portrait) there is just a white gap where the slider should be until you start to scroll the page.

We're using the latest version of the extension (2.1.0) and LazyLoad and Scroll to Reveal are both turned off in the template settings.

Do you know why this may be happening?

You can see the issue here:
https://www.dressini.com/mother-of-the-bride
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW

Hello,

It's difficult to tell what css is being applied at that point because you have compression enabled. You can try adding the following to custom.css in the template but you'll need to disable compression and clear browser cache to see if it works:

#s5_photo_showcase_outer {
    visibility: visible !important;
    -moz-opacity: 1 !important;
    -khtml-opacity: 1 !important;
    filter: alpha(opacity=100) !important;
    opacity: 1 !important;
}
Logged

Offline kflavel01
Free Member
Posts: 83

Hi Mike,

I've turned off the CSS compression and added that CSS to it but it doesn't seem to have solved the issue.

I'll leave the compression turned off so you're able to have a look.

Thank you.
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW

Hello,

If you can private message me super admin access and ftp access I can take a look.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.012 seconds with 20 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.