Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline forensys
Free Member
Posts: 31
Posted on: May 28, 2018, 02:20:37 AM

Hi!

I can't login with the login module in login pisition.

http://eselyotthonfegyvernek.hu/index.php/cookie-policy  --->On this page there's a login button, but It doesn't work. Solution?

I tried to switch off third party plugins, but no effect.

Thank you!
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: May 29, 2018, 11:05:50 AM

Hello,

Do you have the S5 Box published to this page? This is needed in order for the login module to popup, unless you have a direct URL entered for the login button in the Vertex general admin area.
Logged

Offline forensys
Free Member
Posts: 31
Posted on: May 31, 2018, 03:14:47 PM

SOLVED!

S5 Box was unpublished, but I don't know why, because a few weeks ago it was switched on, and it worked. Somebody unpublished it, or maybe it was me by accident. So thank you!!! Smiley
Logged

Offline satishs
Free Member
Posts: 21
Posted on: June 06, 2018, 09:57:06 AM

hi there. 
Have installed from site shaper and upgraded to latest joomla.
unable to login, a blank white box appears
http://themauritiusdeclaration.org/
Any help appreciated. many thanks in advance
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: June 06, 2018, 10:46:38 AM

Your site is loading fine on the frontend and I see the administrator box in the admin.  Does the white box appear when you try to login? If so just try to clear your browser cache.
Logged

Offline satishs
Free Member
Posts: 21
Posted on: June 06, 2018, 10:56:22 AM

Thanks for the response Smiley . I've cleared the cache.
When I click upon the login icon a white box appears as per the screen shot below.
This happens in both Firefox and Chrome
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: June 07, 2018, 02:51:25 PM

It seems you have some 3rd party plugin that is a slideshow. Both s5 box and this plugin use the same CSS so they are conflicting. You will have to disable one or the other in order for the site to work properly.
Logged

Offline satishs
Free Member
Posts: 21
Posted on: June 07, 2018, 11:09:49 PM

Many thanks, it was the regular labs library plugin .... will play around and see whats going on .. but I can login now so all is well. Many thanks. Smiley
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.029 seconds with 20 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.