Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline Gutshot
Free Member
Posts: 489
Posted on: August 18, 2015, 05:00:16 AM

I miss the options (words) Yes & No at the 'show title'

The options in 'status' are also not there ?

This is in the siteshaper, don't know if it also they same way in the 'current template'

See Attachement..

For the rest; WOW !! Very nice template, well done !!
Also runs smooth. Me happy  Cheesy
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: August 18, 2015, 07:22:53 AM

Hello,

Which module are you showing in the screenshot? I am not able to find any modules in the site shaper that have this problem, and that text all comes from Joomla itself. Also, I don't recognize that styling, are you using a different admin template?
Logged

Offline Gutshot
Free Member
Posts: 489
Posted on: August 18, 2015, 07:26:46 AM

All modules have the same issue.
Just used the siteshaper available for download.
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: August 19, 2015, 07:26:55 AM

Hello,

I'm not sure what would cause that. I just tried a fresh site shaper installation and I am not experiencing this issue and no one else is reporting it. Can you try downloading a fresh copy and try the install again in case your copy of the download was corrupted somehow.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.021 seconds with 23 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.