Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline anujitbhu
Free Member
Posts: 7
Posted on: June 20, 2018, 09:42:47 AM

Hi,

Recently we upgraded our template for site at

http://nhp.org.in

to the Campus Life but the Menu item is not visible .

https://www.myphoneme.com/nhp_portal/replicaSite/en/

If we click on Sign-in the login modal is not coming .
We have configure bot s5_Box module and default login module as shown in snapshot attached.

If you can please help us configure .

Rg
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: June 20, 2018, 10:04:37 AM

Under menu assignment do you have both published to show on all pages? This is required for it to work too.
Logged

Offline anujitbhu
Free Member
Posts: 7
Posted on: June 20, 2018, 10:39:25 AM

yes both modules are published on all pages.
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: June 21, 2018, 11:04:58 AM

I just went to your site again and on the homepage clicked signup and now its working for me? Whatever you changed in the last 24 hours on your site must have fixed it.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.017 seconds with 20 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.