Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline alfoto
Free Member
Posts: 36
Posted on: June 25, 2009, 01:12:34 AM

I have noticed that the logo links to the index.php page as it should but only on the frontpage, if I go to another page the logo links to this page adding "index.php" at end which obviously generates a 404 Page not found.
Have edited the index.php file and changed the logo file to:
      <div id="s5_logo" style="cursor:pointer;<?php if ($s5_position == "left") { ?>float:right;<?php } ?>" onclick="window.document.location.href='<?php echo $LiveSiteUrl ?>/index.php'"></div>

adding <?php echo $LiveSiteUrl ?>/    it seems to run fine.
Did I miss something ?

Btw, my site is in a subfolder.
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: June 25, 2009, 11:19:36 PM

Yes you can do it as you have done above with the php livesite.  You can also just type in your site URL as plain text there too.
Logged

Offline jldeluna
Free Member
Posts: 5
Posted on: July 04, 2012, 04:01:09 AM

I'm building a site with 2 languages ​​(Spanish and Polish). When I click on the logo it generates a 404 error page not found.
How I can fix the error?
Thanks
Logged

Offline pmiddleton
Free Member
Posts: 2097
Posted on: July 04, 2012, 07:13:53 PM

Can you post a URL?
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.018 seconds with 21 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.