Forum Support

Shape 5
December 06, 2021, 09:47:35 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Problems with installing theme  (Read 242 times)
tijn1908
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 2



« on: June 27, 2009, 07:29:32 AM »

Hi!

I'm a new Joomla! user and I just downloaded the sportopolis theme. When I try to install it, the following message appears:



        * JFolder::files: Path does not point to a valid folder or the folder has been deleted.
        * JFolder::folder: Path does not point to a valid folder or the folder has been deleted.
        * JFolder::files: Path does not point to a valid folder or the folder has been deleted.
        * Error! Could not find a Joomla! XML setup file in the package.


Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #1 is not an array in /storage/mijndomein/users/009435/public/sites/www.rufc.nl/libraries/joomla/installer/helper.php on line 142

Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #2 is not an array in /storage/mijndomein/users/009435/public/sites/www.rufc.nl/libraries/joomla/installer/helper.php on line 142

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/mijndomein/users/009435/public/sites/www.rufc.nl/libraries/joomla/installer/helper.php on line 187
Unable to find install package

Can anyone help me?
Logged
golfnet
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 2



« Reply #1 on: June 28, 2009, 06:26:35 AM »

look under HELP and then System information and then Map Rechten (map rights) maybe there some directorys without write access.
Logged
rideordie
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 12



« Reply #2 on: July 02, 2009, 04:14:21 PM »

Hi,

I'm getting the same error messages....different paths (of course), but the same lines (142 and 187). I've installed several templates in the past and have never seen this.

Thanks!
Logged
rideordie
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 12



« Reply #3 on: July 02, 2009, 05:50:30 PM »

Nevermind....problem resolved.

Here's what worked for me. I initially downloaded the template (twice) using Mozilla Firefox and I got the errors above. However, when I went back and downloaded the file using IE, it installed just fine. Firefox seems to be the culprit.

Hope this helps someone!

Good Luck All!

Great Template too!
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.