Forum Support

Shape 5
October 20, 2021, 05:00:55 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: KEEP HAVING ISSUES WITH INTERNET EXPLORER 6/7/8  (Read 188 times)
bruner
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 9



« on: August 10, 2009, 10:08:21 PM »

HI GUYS...
IM TRYING TO HAVE A COVER IMAGE ROTATOR AND A VIDEO DISPLAY MODULE AT POSITIONS TOP1 AND TOP 2 WITH NO SUCCSES MOSTLY ON THE VIDEO MODULE (JUST IN IE ALL OTHER BROWSERS WORK FINE) I TRY ALMOST EVERY VIDEO EXTENSION FROM JOOMLA.ORG AND FINALLY DECIDE TO USE A YOUTUBE PLAYER TO GET RID OF ERRORS BUT IM STILL HAVING ERRO ON IE WHEN USE THE COMBINATION OF MODULES OR JUST THE VIDEO ONE...
THE URL IS http://surfeapanama.com/demo/index.php

IT WOULD BE VERY APPRECIATED IF YOU CAN TELL ME WHAT IS GOING ON.. I REALLY TRY BUT IM RUNNING OUT OF OPTIONS

THANKS FOR YOUR PROMPT REPLY AND LET ME KNOW IF I CAN DO SOMETHING TO FIX THOSE ANOYING IE ISSUES WITHOUT TAKING VIDEO OUT OF THE HOME PAGE.

BEST REGARDS
BRUNO
Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #1 on: August 11, 2009, 08:34:29 AM »

Hello Bruno, does the error go away when you unpublish these video modules? If so you would need to contact the developer of the modules to have this fixed, they should not be relying on the template in any way for script.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
bruner
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 9



« Reply #2 on: August 11, 2009, 09:03:32 AM »

Id try every module configuration I can find... i even use a static cover shot and a youtube embed custom player for video playlist,  and if booth modules are activated IE wont accses the site, all other browsers works ok.. but I need the cover video player on top of the site and I dont know what to do....
If I unpublish the top1 module.. it opens, and vice versa...

regards
bruno
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.