Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline tcdllc
Free Member
Posts: 54
Posted on: August 18, 2009, 05:31:53 PM

http://www.buggychat.com/

If you view the site in IE 7, start clicking menus and when you try to click on Home you start getting fatal errors and then you start getting them on the other menus or links.

The link for Community is a menu link to JomSocial Home, not the index home. Yet in this template, it keeps defaulting back to the root home.


This sites works 100% perfect in other templates, it just seems to happen in this template. What fixes do I need to apply to fix these issues?

p.s. Another fantastic template from Shape 5 but this is the first time I've run into issues like this with one of your templates so I'm not quite sure what the issue is.
Logged

Offline tcdllc
Free Member
Posts: 54
Posted on: August 18, 2009, 05:49:49 PM

Also when I enable the   Shape 5 CSS and JS Compressor, the drop down_down_1,2,3 do not work. The page loads with them not showing and you can not click on the link to get them to drop down.
Logged

Offline tcdllc
Free Member
Posts: 54
Posted on: August 18, 2009, 05:56:37 PM

Also when I enable the Shape 5 CSS and JS Compressor, the drop down_down_1,2,3 do not work. The page loads with them not showing and you can not click on the link to get them to drop down.

Having this turned on jacked up my JomCommunity profile pages and made some of the applications not work. So I had to turn it off... so another bug with the Shape 5 CSS and JS Compressor.


Not trying to be picking or complain - just pointing out the problems I'm having to help troubleshoot the issues.
Logged

Offline tcdllc
Free Member
Posts: 54
Posted on: August 18, 2009, 06:12:43 PM

Ok this could be a "captain obvious" moment...

I had legacy mode turned ON because I had a classifieds component installed that had to run in legacy mode.......


Since uninstalling that component and turning legacy mode OFF - I'm not getting any fatal errors in IE. I also added the Shape 5 IE6 plugin, turned the Shape 5 css js compression OFF.


However, the Jom Community menu link to the community home page still defaults to the root site address. I'm going to make that menu item a URL to the community home page and test that out again.

So I'm gonna go out on a limb and guess the fact I had legacy mode turned ON was causing my fatal errors in IE.
Logged

Offline tcdllc
Free Member
Posts: 54
Posted on: August 18, 2009, 06:23:31 PM

When you are on the home page and click refresh in IE7 - fatal error. Then you hit refresh and the page loads...... not sure why you get a fatal error when you just hit refresh like that randomly.
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: August 19, 2009, 08:22:41 AM

Hello, if you can private message me super admin access I can look into this for you.
Logged

Offline fifthave
Free Member
Posts: 23
Posted on: August 29, 2009, 08:13:07 AM

I am having the same issue using Sportopolis template.  The menu links do not work with com content frontpage component.  Try linking  the jomsocial via an external link using /index.php?option=com_community and see if that resolves your problem.  What I understand it is problem with how the templates handle the frontpage views and since jomsocial utilizes the frontpage in url it is conflicting with other frontpage compents.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.023 seconds with 21 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.