Forum Support

Shape 5
December 08, 2021, 01:10:26 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Main menu problem  (Read 384 times)
ecelci
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 23



WWW
« on: August 25, 2009, 06:58:33 AM »

I can't give any external links to the items on the main menu. It is same on scroll down, suckerfish etc.

I can give internal links but when gave external link, the link directly goes to homepage.

How can I fix this?

Please help.
« Last Edit: August 25, 2009, 07:07:12 AM by ecelci » Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #1 on: August 25, 2009, 08:49:34 AM »

Hello, are you receiving any error messages when creating them? Can you give an example of a link you are trying to create?
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
ecelci
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 23



WWW
« Reply #2 on: August 27, 2009, 06:17:03 AM »

Hi mikek,

I don't receive any error messages.

You check out on http://www.nfltr.com
Click NFL then click Draft which is NFL's submenu it goes to my homepage but the external link is http://nfl.com/draft
Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #3 on: August 27, 2009, 07:19:39 AM »

Hello, I am looking at your link for draft and it is set to:

http://nfl.com/tr/# and set to open in a popup. I do not see http://nfl.com/draft set as a link.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
hf2009btv
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 1



« Reply #4 on: August 29, 2009, 10:07:34 AM »

Hi,

i have the same problem.
We set an external link, believe us :-), but you see just the "http://.../#".
You can reproduce it as follows:
1. Please go to my homepage: http://www.neue.btv-basketball.de/
2. click on the link "BTV-Basketball Infos" in the Top Menu.
3. Now you can also see the Menu on the right side. Its the same content. Here you find
for example the url "http://www.neue.btv-basketball.de/inhalt/dokumente/Trainer_Trainingszeitenuebersicht.pdf" behind the link "Trainer / Trainingszeiten". It works! But the same should work in the Top Menu. But there is another link an if you follow it, nothing happen, but an "empty" site.

Another point which i wonder about is that the link behind "Trainer / Trainingszeiten" in the Top Menu on the HomePage ("Startseite") is another than on the "BTV-Basketball Infos"-site.

Can you help us, please? Our season will begin in a few days... Thank you in advance..

best regards, Heiko
Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #5 on: August 31, 2009, 08:04:19 AM »

Hello, if you can private message me super admin access I can look into this for you.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
ecelci
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 23



WWW
« Reply #6 on: September 04, 2009, 04:13:31 PM »

Hello, I am looking at your link for draft and it is set to:

http://nfl.com/tr/# and set to open in a popup. I do not see http://nfl.com/draft set as a link.

actually this is the problem. i set the link as nfl.com/draft but it always appers like nfltr.com/tr/#
Logged
7levin
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 8



« Reply #7 on: November 02, 2010, 12:55:54 PM »

Hello,

I wonder, how can I set a Main Menu Item to a 'dummy item' like the demo shows (Tutorial menu item)
It would be great if only the dropdown menu items were active.
Thank you!
Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #8 on: November 02, 2010, 01:18:08 PM »

Hello,

The easiest way to make a dummy item is to create an external link and set the link to javascript:;
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
7levin
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 8



« Reply #9 on: November 03, 2010, 01:22:17 AM »

Thank you mikek!
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.