Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline Kevin M.
Free Member
Posts: 3
Posted on: August 26, 2009, 01:48:00 PM

I am not sure why but the headings are only working for the first 5 menu items.  After that they do not show.  Can anyone help?

Thanks.
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: August 26, 2009, 04:05:06 PM

Please post a url and mention the specific menu in question.
Logged

Offline Kevin M.
Free Member
Posts: 3
Posted on: August 26, 2009, 10:48:29 PM

I actually figured it out.  Here is the problem.

You cannot use an apostrophe in your sub headings, the reason is because the scripting creates this HTML:

<script language="javascript" type="text/javascript" >var s5_text_menu_1 = 'Go Back Home';</script>
<script language="javascript" type="text/javascript" >var s5_text_menu_2 = 'What's on tap';</script>

the single quotes break up the next few lines of code and there is the problem.

You can use ASCII codes right in the template fields but you have to re input them every time you make a change to the template.

Not sure if there is a way to fix that by altering one of the JS or PHP files.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.018 seconds with 21 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.