Forum Support

Shape 5
November 26, 2021, 08:34:29 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Login falling behind items on front page... (SOLVED)  (Read 243 times)
wkamag
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 69



« on: September 03, 2009, 08:30:41 AM »

I am having a problem where the login pop up if falling behind items on the home page.  See image to see what I am seeing.  If you need a URL, let me know and I will PM it.  In this case, it is falling behind the front page slide module.

« Last Edit: September 03, 2009, 01:48:03 PM by wkamag » Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #1 on: September 03, 2009, 09:56:37 AM »

Please private message me a url.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
wkamag
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 69



« Reply #2 on: September 03, 2009, 10:01:50 AM »

PM sent.
Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #3 on: September 03, 2009, 01:41:52 PM »

Hi, try adding the following to the bottom of your template_css.css file:

#s5_login_wrap {
z-index:300;
}
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
wkamag
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 69



« Reply #4 on: September 03, 2009, 01:47:45 PM »

You're the man!    Wink

I thought it had something to do with indexing, was just not sure where to go about fixing it and didnt want to assume seeing I barely know what I'm doing.
Logged
fifthave
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 23



« Reply #5 on: September 03, 2009, 07:09:42 PM »

Thanks

That fixed it for me as well
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.