Forum Support

Shape 5
April 23, 2021, 08:19:12 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Issue with s5_row1_top background when viewing Kunena Forum.  (Read 557 times)
bigt
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 8



« on: September 11, 2009, 11:31:32 PM »

When viewing the main forum I do not see any issue with the background but as soon as I go into one of the forums the background gets all messed up. See the attached looksgood.jpg and looksbad.jpg.

The issue does not happen until I apply the IE8 fixes. I thought that perhaps I screw up something so I recreated the site in a virtual machine and everything looked good. I reloaded my site http://www.fragcafe.com and it looked good, I then added the new index file and the lytebox.js file and then it changed.

At this link, http://www.fragcafe.com/forums, scroll to the bottom of the page and you will see that it looks fine. Select any item forum, scroll to the bottom of the page and then it looks bad Sad, http://www.fragcafe.com/forums/4-general-information.

Any help would be appreciated.

Thanks, T
Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #1 on: September 12, 2009, 01:45:03 PM »

Hello, something on your forum is over-writing the template's css. The css is loaded from the template's index.php file and your forum has changed it to:

#s5_row1_top, #s5_row2_top {4-genera...formation (line 207)
background:#A19C53 url(templates/gamevision/images/s5_bot_tops.gif) no-repeat scroll 0 0;
}

and this on another:

#s5_row1_top, #s5_row2_top {forums (line 207)
background:#A19C53 url(templates/gamevision/images/s5_bot_tops.gif) no-repeat scroll 0 0;
}

You can try hard-coding the url of the image directly into the index.php. Look for:

#s5_row1_top, #s5_row2_top {
     background: #<?php echo $s5_color; ?> url('templates/<?php echo $this->template ?>/images/s5_bot_tops.gif') no-repeat; }

and replace it with:

#s5_row1_top, #s5_row2_top {
     background: #<?php echo $s5_color; ?> url('http://www.fragcafe.com/templates/gamevision/images/s5_bot_tops.gif') no-repeat; }


If that doesn't work you will need to ask the developer of the forum as it is over-writing template css.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
bigt
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 8



« Reply #2 on: September 13, 2009, 09:14:59 AM »

That did it.

Thanks,
Tony
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.