Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline gr8ful
Free Member
Posts: 48 WWW
Posted on: September 19, 2009, 08:09:52 PM

Hi there,

I can't seem to get the "bottom_menu" position to publish mods in Emma Smooth.
The position dropdown in modules has only "bottom" available, and not "bottom_menu".
When published to "bottom", nothing appears.

I've used the "www.mysite.com/?tp=1" url command on the homepage to show module positions, and it shows "bottom_menu[notitle outline]" in that area.

Any ideas??
Thanks in advance.
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: September 21, 2009, 09:17:20 AM

Hello, there is a bottom_menu position available:

http://www.shape5.com/demo/emma_smooth/index.php?tp=1

Please see the following for setting up the bottom menu:

http://www.shape5.com/demo/emma_smooth/index.php?option=com_content&view=article&id=36&Itemid=113
Logged

Offline gr8ful
Free Member
Posts: 48 WWW
Posted on: September 21, 2009, 04:46:57 PM

Thanks for the reply, and the info link at the demo has been followed, but again, I have no option within modules to publish to "bottom_menu", only "bottom".
« Last Edit: September 22, 2009, 11:57:41 AM by gr8ful »
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: September 22, 2009, 07:46:46 AM

Hello, sorry about that, I see the problem now. The position is in the template but not in the xml file for the template so it doesn't show in the list. I just updated the template's zip file in the download section. If you download the template again and extract the templateDetails.xml file and over-write your existing file with this one the position will now show.
Logged

Offline gr8ful
Free Member
Posts: 48 WWW
Posted on: September 22, 2009, 11:57:10 AM

Yep, fixed!

Thanks, Mikek.
Logged

Offline ellare
Free Member
Posts: 79
Posted on: September 24, 2009, 11:00:58 PM

will re-installing the new xml fix the issue of the bottom_menu ONLY showing on the home page and not throughout the rest of the site?

Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: September 25, 2009, 07:41:44 AM

Hello, putting the new xml file in will add the bottom_menu position to the positions drop down for modules. In order for the menu to show on only the homepage you need to set the menu assignment to your home link on the module's backend. The menu assignment area is in the bottom left side of the module's backend screen.
Logged

Offline ellare
Free Member
Posts: 79
Posted on: September 25, 2009, 08:29:23 PM

in a round about way , that fixed my problem. it was already assigned to "home" and i wanted it to show on ALL pages, so i selected "all menus" and now the bottom menu {{ and top menu for that matter }} does show on all pages in site Smiley thanks again Mike
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.027 seconds with 21 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.