Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline veysur571
Free Member
Posts: 6
Posted on: September 23, 2009, 01:33:21 PM

Emma_Smooth - some menu item (navigation) does not display the whole page.  We using IE 8.0.6.

http://audimod.com

Only 'Audi Mod Blog' displays the whole page.  Others menu items only displays few items.

Logged

Offline veysur571
Free Member
Posts: 6
Posted on: September 23, 2009, 04:28:55 PM

more informations.


I tried most shape5 templates.  They are all WORK.  I move ' image news' module to different location, still same problem.  Only 'blog' menu item displays WHOLE page.  Others menu items only display top part (1/2 of page). 
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: September 24, 2009, 07:20:00 AM

Hello, I am looking at your site but I am but I do not what you are referring to. I clicked on several pages and the pages came up with no problems.
Logged

Offline veysur571
Free Member
Posts: 6
Posted on: September 27, 2009, 04:06:59 PM

Mike,
   Thanks for your help.  We reset website back to emma-smooth template.

  Same problems as 2 previous messages.  If you click 'Audi Mod Blog' you will see the whole page.  Other menu items only show the top part of the page.

 
Logged

Offline veysur571
Free Member
Posts: 6
Posted on: September 27, 2009, 04:31:19 PM

We are using IE (Microsoft Internet Explorer) 8.0.6.  Not sure which version the customer is using.  I am not sure if IE problems.  Would you test it in IE 8 if possible.  Thanks.

Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: September 28, 2009, 08:37:10 AM

Hello, if you can private message me super admin access I can look into this for you.
Logged

Offline veysur571
Free Member
Posts: 6

Mike,
  Can we get project's status?  Any daily/weekly status would hlep.  Thanks.
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW

Hello, I replied to you last week some time. Please check your private messages.
Logged

Offline veysur571
Free Member
Posts: 6

Mike,
    Thanks for your help.  Other Shape5 templates (Mediaplate, shopper_frenzy) display the whole page.  NOT emma_smooth template.  Something wrong with

  Which template is closed to emma_smooth template's look &feel?  Would you might investigate little further?  Thanks.
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW

Hello, as I explained in private message the errors are being reported by several modules and this is a conflict on your server. You can try another template but the server will still cause errors on those particular modules.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.024 seconds with 21 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.