Forum Support

Shape 5
September 23, 2021, 02:26:23 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Shape 5 Forum
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Site Shaper Install  (Read 279 times)
vaflorej
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 3



« on: November 10, 2009, 10:29:44 AM »

Hello, 

I am trying to use the Site Shaper install method for the Touch of Soul template. I am able to successfully extract the zip file onto my provider's server, but get the following message when I navigate to the URL via my browser:

"The server encountered an unexpected condition which prevented it from fulfilling the request. The script had an error or it did not produce any output. If there was an error, you should be able to see it in the error log." 

Any help would be greatly appreciated.
Logged
mikek
Administrator
*****
Offline Offline

Posts: 28743



WWW
« Reply #1 on: November 10, 2009, 10:43:35 AM »

Hello, I would first try re-downloading the site shaper and re-extracting it just in case your download was corrupted or didn't complete. If the message is still appearing this is most likely a latency issue on your server in which case you would need to contact your hosting provider for them to view the error logs and address the issue.
Logged

Mike Knott
------------
Shape 5 Team

- Need a great host for your website? We highly recommend siteground.com!


- Put your trust in the hands of our extremely qualified staff to get your job done right!


- Firebug is the most powerful web development and debugging tool, and it will save you a lot of time, frustration and forum questions:
Install Firebug
vaflorej
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 3



« Reply #2 on: November 10, 2009, 10:52:15 AM »

Hi,

I will have them check the error logs.  I'm not sure how this could be a latency problem, though.  Could you please elaborate?

Thanks!
Logged
vaflorej
Jr. Member
**
Offline Offline

Posts: 3



« Reply #3 on: November 10, 2009, 10:57:34 AM »

Mike,

My hosting provider figured it out.  It was a file permission issue.

Thanks for your time!
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Looking for the largest variety in template designs? Look no more. Never buy 1 theme again. Signups start at just $89 for access to all of our themes.
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.