Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline dagofee
Free Member
Posts: 10
Posted on: November 17, 2009, 03:35:17 AM

This template look really nice but is not working with IE  Angry
can you please provide a fix for ie7 and 8 at least?
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: November 17, 2009, 08:59:57 AM

Hello, this template has no known issues with IE. Please be specific in your posts, explaining error messages, layout problems, etc.
Logged

Offline dagofee
Free Member
Posts: 10
Posted on: November 17, 2009, 02:00:03 PM

Some people posted because they got problems with this templete in IE as you can see
http://www.shape5.com/component/option,com_smf/Itemid,75/topic,8603.0/
http://www.shape5.com/component/option,com_smf/Itemid,75/topic,8460.0/
now I am one of them unluckly

I don't know where the problem is even if I tried to fix it (well maybe it is in the script that handle the description of the menu)
I bought this template to don't have to think about such problems guys please help somehow
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: November 17, 2009, 02:04:21 PM

Hello, please be specific in the error messages you are receiving. I need the exact error messages. Also, please post a url to your site so I can see the error occur.
Logged

Offline dagofee
Free Member
Posts: 10
Posted on: November 17, 2009, 02:18:06 PM

My website
www.trento-offroad.it

here the errors with IE7 and IE8


Logged

Offline dagofee
Free Member
Posts: 10
Posted on: November 17, 2009, 02:23:54 PM

just disabled your image-news module and everything seems to work (without the image news module)
here is late guys thanks for the support for the moment let's see tomorrow
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: November 17, 2009, 02:26:03 PM

Hello, if you'd like me to look into that module please private message me super admin access so I can look into it.
Logged

Offline dagofee
Free Member
Posts: 10
Posted on: November 18, 2009, 03:30:18 AM

Hello guys, after hours of testing I think I have to apologize.
Once in ONLINE-mode, template and modules seems working as expected.

My mistakes:
- The website was in offline-mode, in online mode i got no trouble at all
- I used IE Tester instead of real Internet Explorer engines... will never do this again to test webpages

thanks again for supporting and a virtual beer
Logged

Offline mikek
Free Member
Posts: 28743 WWW
Posted on: November 18, 2009, 08:05:12 AM

Thank you, that is good to know for future development.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.039 seconds with 21 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.