Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline dagofee
Free Member
Posts: 10
Posted on: November 30, 2009, 08:12:08 AM

Hello everybody,

I installed the module on http://santateresagallura.de/ but after a couple of hours trying to cut&paste pieces of css code from "Elegance template" to mine i give up! Cannot obtain the same menu  Cry

I added a css suffix -h3 like you in Elegance template... would be wonderful if somebody of you could paste here the exact piece of css code to let s5-accordin-menu work like in Elegance template.
I would love to have this menu working on my website!!

thanks for any advices,
Andrea
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: November 30, 2009, 01:54:06 PM

I believe you have the height set to 19px try setting it to 31px.
Logged

Offline dagofee
Free Member
Posts: 10
Posted on: November 30, 2009, 04:35:54 PM

height of what? the whole css code is missing, I can't understand which piece of code is related to the module in template.css of Elegance
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: December 01, 2009, 05:22:05 PM

The height here, I forgot it wasn't located in the module admin area:

s5_accordion_menu.css (line 9)

#s5_accordion_menu h3.s5_am_toggler {
-moz-background-clip:border;
-moz-background-inline-policy:continuous;
-moz-background-origin:padding;
background:#FFFFFF url(../images/s5_accordion_menu_back.png) no-repeat scroll left center;
border-left:1px solid #CCCCCC;
border-right:1px solid #CCCCCC;
color:#528CE0;
cursor:pointer;
font-size:12px;
height:19px;
line-height:31px;
margin:0 0 4px;
padding-left:24px;
}
Logged

Offline dagofee
Free Member
Posts: 10
Posted on: December 02, 2009, 10:23:31 AM

we are talking about 2 different things probably, I added this piece of code but nothing happends as expected...
can you please provide the whole css code to obtain a shape5-accordin-menu similar to the Elegance template?

would be useful for all the users buying this component to get the effect of your beautiful demo : )
Logged

Offline dagofee
Free Member
Posts: 10
Posted on: December 03, 2009, 10:24:58 AM

up
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: December 03, 2009, 02:00:43 PM

The piece of code was a reference, you need to change the height of 19px there to 31px as I mentioned above.
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.021 seconds with 21 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.