Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline steviegoog
Free Member
Posts: 274
Posted on: December 02, 2009, 12:54:00 PM

I get a strange problem using the menu with one of your templates, the site is still under construction but you can see the problem here.

http://www.ullapoolaccommodation.com/links/8-ullapool.html the menu backgrounds dont appear on firefox or ie8.

When you look at it in ie8 i get this

Quote
Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; WOW64; Trident/4.0; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; InfoPath.2; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 3.5.30729; OfficeLiveConnector.1.4; OfficeLivePatch.1.3; .NET CLR 3.0.30729)
Timestamp: Wed, 2 Dec 2009 18:51:18 UTC


Message: '$$' is undefined
Line: 2
Char: 1
Code: 0
URI: http://www.ullapoolaccommodation.com/modules/mod_s5_accordion_menu/js/s5_accordion_menu.js

Logged

Offline steviegoog
Free Member
Posts: 274
Posted on: December 03, 2009, 01:38:41 PM

bump
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: December 03, 2009, 02:04:58 PM

You can get rid of this by opening up:

http://www.ullapoolaccommodation.com/modules/mod_s5_accordion_menu/js/s5_accordion_menu.js

look for:

if ($$.shared) {}
else {
s5_am_addJavascript('/media/system/js/mootools.js','head');
}

and change it to:


s5_am_addJavascript('/media/system/js/mootools.js','head');
Logged

Offline steviegoog
Free Member
Posts: 274
Posted on: December 04, 2009, 04:24:30 PM

Seems fine on firefox but still get this in ie8

Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; WOW64; Trident/4.0; GTB6.3; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; InfoPath.2; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 3.5.30729; OfficeLiveConnector.1.4; OfficeLivePatch.1.3; .NET CLR 3.0.30729)
Timestamp: Fri, 4 Dec 2009 22:23:27 UTC


Message: '$$' is undefined
Line: 2
Char: 1
Code: 0
URI: http://www.ullapoolaccommodation.com/modules/mod_s5_accordion_menu/js/s5_accordion_menu.js

Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: December 07, 2009, 12:52:33 PM

Looking at the file, it doesn't appear you have updated it:

http://www.ullapoolaccommodation.com/modules/mod_s5_accordion_menu/js/s5_accordion_menu.js
Logged

Offline steviegoog
Free Member
Posts: 274
Posted on: December 08, 2009, 07:54:04 AM

If i do as you say and remove the

if ($$.shared) {}

else {

}

The menu backgrounds dont display at all, the line you said to replace is the exact same so am guessing you mean remove the rest
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW
Posted on: December 08, 2009, 02:03:54 PM

Hmm, would you be able to PM FTP and Joomla login details for your site?
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.034 seconds with 21 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.