Forum Support

 
Advanced Search


[1]

Offline tyler
Free Member
Posts: 10
Posted on: September 06, 2007, 02:09:21 PM

This problem seems to occur on IE browser only.  When we change the index.php file line turn turn sliding tools to "no"
$s5_sliding_tools = "no"; 
the text for the tab at the top moves itself off of the tab to the right.  This line is
$s5_content_slide = "Open Panel";

Here is a screenshot.  Happens in IE only. Thanks for your help.


Tyler
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW

Tyler,

There was a bug in the template.  We have updated and the new version is available for download.  Just uninstall and redownload again.

Please let us know if this doesn't fix the problem.

Thanks,
Logged

Offline tyler
Free Member
Posts: 10

We downloaded and re-installed the template. This did not fix the problem. We are testing in IE ver 6.xxx.  Please let us know how to correct this problem.  Thank you.
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW

My apologies, please redownload again.  We thought this was updated but apparently not.  The version available for download should be working now.

Please let us know if there are still any problems.

Thanks,
Logged

Offline tyler
Free Member
Posts: 10

Ok, we downloaded this again.  And, still, not working properly.  What happens with this latest download, is that the slider tab is missing completely.  Did you remove it?
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW

No the tab was not removed.

Are you sure that there is content published to either user1, 2 or 3?  The slider tab will not show unless there is content published in one of these positions.  I have double checked the template and it seems to be functioning like it should.

Please double check for published content, if you still are having problems let us know.

Regards,
Logged

Offline dtyler1
Free Member
Posts: 7

Hello Jonah,

I did another fresh install with this template today and when "Show width selectors?" is set to "no", the tab contents become invisible and the tools icon drops down low. Notice that when the tools icon drops down there is a corresponding lift in the headers. The header is partially covered by the tab itself.

(Also, when no content is published to the 1,2,3 user modules the tab remains)


visit: http://www.webanalyticsservices.com

I thought that maybe I had tweeked something wrong in the .css file so I uninstalled the template and tried again. But it does behaves the same way with both IE and with Firefox. Attached is the screenshot:

« Last Edit: January 14, 2010, 06:12:12 AM by dtyler1 »
Logged

Offline jonahh
Free Member
Posts: 23789 WWW

Hmm, would you be able to provide me Joomla access and I site URL so I can check this out and fix it for you?
Logged

Offline dtyler1
Free Member
Posts: 7

Hello Jonah,

I sent login info to your email. 

Dan
Logged
[1]

Jump to:  


Powered by SMF | SMF © 2013, Simple Machines
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Page created in 0.03 seconds with 22 queries.
Need some help getting your site up and running? Be sure to check out our tutorials area, post on the forum or hire us
Send Us An Email
Please send us your questions and we will email you back as soon as we can. Product support questions should be posted in our support forums under the Help menu. Our staff will assist you from there.